mysdag!

Hejsan!
Idag har de var trevligt, Caroline sov över hos mig och vi vaknade vi typ 2 och åkte till mariebar och träffade alla andra och drack kaffe. Sen åkte jag till rosa och myste med Linus min sötnos och åt middag. Sen åkte jag hem och umgicks med Katja medans fixe var på dinos och åt middag med jobbet. Och sen dess hon for så har jag suttit på datan och myst i min XL tröjja och läst bloggar :) och nu tänker jag stoppa in en bild på Linus och sen mysa vidare och snacka med en tönt som heter Patric som sa att han sku läsa detta inlägg xD

Tråkdag.

Hej, fick ju iaf reda på att de var några som läste min blogg iaf. haha
Nu är julen över och hade en riktigt trevlig dag med familjen, och fick fina julklappar :) nu inväntar jag nyår som jag ska tillbringa med några snälla människor hoppas jag! men iaf, igår var jag,fixe,katja & gurra i eckerö på gurras farmors stuga och chillade! Nu sitter jag i sängen och typ allmänt tråkar och sku villa hitta på något men har ingen inspiration till att göra de, de är just sånna härna dagar jag sku vill bo i hammarland fortfarande! vill flytta hem igen :(  nu tänkt jag slänga in lite bilder och sen tråka vidare.
min älskade unge <3

tjaah

Hej alla.. värkar inte vara någon som läser när man kolla på statistiken... tar bort bloggen snart, inte värt att skriva om ingen läser... så om de är någon som läser kan ni vara snälla att kommentera...
Öhm, de är inte länge kvar till jul och ingen snö har kommit heller.. trååkigt, men snart är de jul lov och de är fett skönt! Nåja de går som de går i skolan, kämpar och försöker så gott de går.. Annars mår jag bra och så.
Har varit till sverige med mamma o micke och de var kul, köpte lite saker till rummet på ikea och lite andra saker!
idag har jag vart i skolan och sen på träning, nu sitter jag i sängen och ska väl öva på prov sen sova, är sjukt trött.. snart är de helg oxå, blir nog o bara chilla o ta de lungt :)
puss!

bloglovin