<3

Idag är de exakt 11 år sen min älskade lillebror försvann... Vill ha dig här igen hos mig... Jag oppas du har de bra där uppe och jag kommer och håller dig i sällskap sen! Ta väl hand om alla andra i familjen som är där uppe och hälsa dom från mig <3 jag saknar dig så fruktansvärt mycket och skulle villa ha levt mitt liv med dig och min familj. Ditt blonda hår och dina blåa ögon jag ser dom framför mig hela tiden, bilden av dig i mitt huvud som världens bästa lillebror kommer aldrig att försvinna! Jag älskar dig av hela mitt hjärta Andreas Holmström <3
puss på dig söta lillebror <3

tråksöndag.

de är söndag och jag har kommit underfull med att de är en pissdag för de är tråkigt... Steg upp kl 1, chillade sen träna från 3 till 5 och de var kul! sen hem och äta middag o duscha och sen dess har jag luggit framför datan och tråka! men iaf nu tänker jag lägg mig under täcket och kolla på californication tills jag somnar!

blä

hejsan, skriver nu på bloggen eftersom jag har jäävligt tråkigt! Det är fredag och jag sitter hemma, inte bra... vill göra nått roligt men de går ju inte! vill bli 18, men de är ju mindre en ett år kvar! Idag har jag vart i skolan, började kl 11 och de va skönt, kom till skolan 11 åt 3rätters och sen timme en liten stund sen gymnastik o boxercise och de va fett jobbigt! i morgon blir de nog köpmanna mässan med leenin och kanske joel och sen innnebandy träning och på söndag blir de träning igen! känner att mina träningar blir bara mer o mer, tyckte jag tränade för mkt när jag spelade fotboll men de är ingenting mot vad jag tränar nu! nåjaa innebandy är ju en kul sport så de är ju bra med mycket träning! men nu tänkte jag lägg in en bild på hur jag såg ut idag :)
puss!

bloglovin