hejsanhoppsan

Skolan har börjat och är verkligen trevligt... Går på Hotell & Resturang skolan för dom som inte vet, och har den bästa klassen ever! trivs så j*vla bra! Ja vad ska jag säga mera.. har inte så mycket att berätta faktiskt... men att ha de bra!

Supra

Driftleffes bil :)
Driftleffes Toyota Supra!

Blää

Hej.. Sitter i audiotoriet i hotell & resturang skolan och tråkar. Lyssnar på nån tjej som bara pratar o pratar... Så himla tråkigt och hungrig är man oxå, och lunchen är först om  timmar typ.bloggar från iphonen så ni vet 

Klart!

Hej alla söta!
Nu är bloggen klar och de tackar vi http://elinlainen.blogg.se/ för : ) Bloggen blev underbart fin och ni får gärna kommentera vad ni tycker!
Idag och igår var jag sjuk så blev två dagar från skolan...ikv har jag varit på bio, jag och min syster var på Iris och den filmen var grymt bra :) den utspelades i eckerö på Åland, coolt :) nämen att de blir skola för min del i morgon! är på myckter bättre humör och mycket piggare! så att de är ju bra... men nu ska jag nog kolla facebook kanske läsa lite ur min bok jag lånade från biblioteket i Mariehamn i förrgår! så godnatt alla!
//eelinsofiaa


follow

Follow my blog with Bloglovin

Tjaoo

nämen, hej har skaffat en ny blogg igen :)
headern är påväg eftersom de är elinlainen som ska fixa den men hon är ute och övningskör nu så headern är förmodligen klar i morgon! så nu ska ni följa denna blogg och ingen annan ;) haha

Välkommen till min nya blogg!


bloglovin