:((

Hej, Helgen har vart riktigt rolig! I fredags var jag först i skolan och chillade, sen for jag till staden och fikade med mamma o några till. Sen åkte vi och handlade och sen hem! Väl hemma städade jag och fixade fint för en tjejkväll :)
Sen kom mina fina flickor till mig och ack så roligt vi hade, sjöng singstar och dansade! Josefine och Maija sov över hos mig! på lördag vaknade vi ganska tidigt, steg upp chillade och sen skjutsade vi maija till bussen så hon kom hem! Senare på dagen åkte jag,josse,jocke,mamma & micke till godby mässan, var inte så mkt och se men jag fick se dunderdans och lyssna på luciorna! fick min fina t-shirt av leffe :) sen åkte vi hem och senare på kvällen åkte jocke o jag ut med oskar! När jag fick reda på vad som hade hänt med Mats.. De första jag fick upp i huvudet var när vi hade de så roligt på jespers stuga! nåja, hoppas du har de bra på andra sidan och vila i frid vännen <3
idag söndag så har jag,jocke o jerry vart till mariebad och simma och guud så skönt de var! nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken och chilla :)

hej.

Hej alla glad människor som läser min blogg :)
haha nej men tänkte att jag skulle beöva skriva lite eftersom de var ett bra tag sen.. haha
men jag går i skolan och jobbar på, är verkligen jobbigt men försöker iaf!
nu ska jag göra en powerpoint om något så tänkte gör en om min blogg :)
nu orkar jag inte skriva mera!

puss o hej :)

bloglovin